Gitaarles

Jamplay

Jamplay
8.9 Algemeen
Prijs
Kwaliteit
les
Docent
Gebruikers (1 vote) 8
$19.95Prijs
45Docent
4000+les
1-10Vaardigheid

Waarom kiezen voor Jamplay?

Als je een passie hebt voor gitaar spelen, dan is JamPlay.com de perfecte plek voor jou. Met meer dan 450 gitaarcursussen van meer dan 120 instructeurs en online lessen die zijn afgestemd op elk vaardigheidsniveau, muziekgenre en speelstijl, helpt JamPlay je om de muzikant te worden die je altijd al hebt willen zijn. In deze pagina gaan we dieper in op de vele voordelen en functies van JamPlay.com.

1. Groot aanbod van lessen

Bij JamPlay heb je toegang tot meer dan 450 gitaarcursussen van gerespecteerde instructeurs. Of je nu een beginner bent die net begint met spelen of een gevorderde gitarist die zijn vaardigheden wil verbeteren, er zijn lessen voor elk niveau. Het brede scala aan genres, van heavy metal tot country, zorgt ervoor dat je altijd iets kunt vinden dat bij je speelstijl past.

2. Kwalitatieve lesinhoud

Alle lessen worden gefilmd met meerdere HD-camera’s en gestreamd naar elk mobiel apparaat of computer. Dit zorgt voor een optimale leerervaring waarbij je de instructeurs duidelijk kunt zien en horen. Bovendien worden er dagelijks nieuwe lessen toegevoegd, waardoor je voortdurend nieuwe dingen kunt blijven leren en je vaardigheden kunt verbeteren.

3. Persoonlijke feedback van docenten

Een unieke functie van JamPlay is de mogelijkheid om jezelf op te nemen terwijl je de uitdagingen aangaat en je spel te laten beoordelen door het team van JamPlay. Hierdoor krijg je waardevolle feedback van ervaren docenten, waardoor je je spel naar een hoger niveau kunt tillen. Nieuwe uitdagingen worden wekelijks toegevoegd, zodat je voortdurend gestimuleerd wordt om te blijven groeien.

4. Breed scala aan genres en stijlen

Of je nu geïnteresseerd bent in blues, rock, jazz, flamenco of welk genre dan ook, bij JamPlay vind je lessen die specifiek gericht zijn op jouw favoriete muziekstijl. Daarnaast zijn er ook lessen gericht op het ontwikkelen van specifieke vaardigheden, zoals lead gitaar, muziektheorie en studio engineering. Hierdoor kun je je spel verbeteren en jezelf blijven uitdagen.

Tools en bronnen voor gitaristen

JamPlay biedt niet alleen hoogwaardige lessen, maar ook een scala aan tools en bronnen om je te helpen bij je gitaarreis. Hier zijn enkele van de meest waardevolle tools die beschikbaar zijn op JamPlay.com:

1. Gitaarakkoordenbibliotheek

De JamPlay Gitaarakkoordenbibliotheek is een uitgebreide verzameling van meer dan 950.000 akkoorden. Of je nu een beginner bent die de basisakkoorden wil leren of een gevorderde gitarist die op zoek is naar meer geavanceerde akkoorden, je zult zeker vinden wat je zoekt. Daarnaast kun je ook aangepaste, printbare akkoordbladen maken om je oefenroutine te beheren of een memorabele akkoordprogressie op te slaan.

2. Uitgebreide schaalbibliotheek

De schaalbibliotheek van JamPlay is de meest uitgebreide collectie van gitaarschalen die online beschikbaar is. Met behulp van wiskunde en muziektheorie kun je elke toonladder bekijken op elke toets, in elke toonsoort en voor zes-, zeven- of achtsnarige gitaren. Daarnaast bevat de bibliotheek ook akkoordtriades voor elke toonladder en toonsoort. Deze tool is onmisbaar voor gitaristen die hun leadspel willen verfijnen.

3. JamTracks voor het oefenen van solo’s

In combinatie met de schaalbibliotheek biedt JamPlay ook JamTracks aan. Dit zijn professioneel opgenomen tracks in verschillende genres die je kunt gebruiken om je solo’s te oefenen en te verbeteren. Elke akkoordprogressie wordt voorzien van tablatuur en er worden aanbevolen schalen gegeven voor elke sectie. Met honderden tracks om uit te kiezen, zul je nooit opraken van inspiratie om aan je solo’s te werken.

4. Bibliotheek met riffs en lick-video’s

De bibliotheek met riffs en lick-video’s van JamPlay is een geweldige bron voor het ontwikkelen van nieuwe riffs en solo’s. Deze exclusieve collectie video’s helpt je om uit je standaardtechnieken te breken en je creativiteit te stimuleren. Elke video in deze sectie leert je één idee in een kort, krachtig formaat. Dit is een geweldige manier om je spel naar een hoger niveau te tillen en nieuwe muzikale ideeën te verkennen.

Vertrouwd door gitaristen over de hele wereld

JamPlay is niet alleen populair onder gitaristen van alle niveaus, maar ook onder bekende artiesten en docenten. Met meer dan $2.000.000 geïnvesteerd in het aantrekken van de beste artiesten en docenten ter wereld, kun je erop vertrouwen dat je les krijgt van de besten in het vak. Daarnaast biedt JamPlay ook een progressierapport aan, waarmee je je eigen voortgang kunt bijhouden en monitoren.

Conclusie

Als je serieus bent over het leren van gitaar en je spel naar een hoger niveau wilt tillen, dan is JamPlay.com de ideale keuze. Met een breed scala aan lessen, hoogwaardige instructeurs, persoonlijke feedback en een schat aan tools en bronnen, biedt JamPlay alles wat je nodig hebt om een betere gitarist te worden. Sluit je aan bij de meer dan 500.000 tevreden klanten van JamPlay en ontdek zelf waarom ze de leider zijn in online gitaarlessen.

Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek JamPlay.com

Wat mensen zeggen... 1 Laat je beoordeling achter
great lessons
are the lessons for free 🙂 [test]
June 8, 2023, 11:01 am
Prijs8.5
Kwaliteit7.5
les7.5
Docent8.5
0
0
Laat je beoordeling achter

Scroll to Top