Michel Penterman

Michel Penterman
6 Overall
0 Users (0 votes)
€39,95Prijs
1Docenten
100Lessen
1-2Niveau
Pros

+ rustige gitaarleraar
+ goede beeldkwaliteit
+ handig e-boek

Cons

- geluidkwaliteit vind ik niet super
- erg veel in 1 les gestopt
- te hoog gegrepen liedjes in het begin

De online gitaarles van Michel Penterman komen met een handboek bij de videolessen, dit werkt perfect. Je kan meelezen en tegelijkertijd meekijken. De leraar is rustig, legt het kalm uit wat de kans geeft om rustig te oefenen.

Wel denk ik dat de liedjes die je aan het einde van iedere les speelt, vooral in het begin, te hoog gegrepen zijn aangezien er van een beginnende gitarist wordt uitgegaan. Aan het einde van les 1 speel je meteen R.E.M. – Losing my religion, waar akkoorden inkomen die dan nog niet behandeld zijn.

Na de tweede les wordt dit wel beter, dan ken je ondertussen meer akkoorden en is het makkelijker om het liedje Knockin’ on heavens door – Eric Clapton mee te spelen. Hier komen de akkoorden in voor die ondertussen geleerd zijn.

Prijs/kwaliteit

Er zijn drie pakketten variërend van € 19,95 tot en met € 39,95 (€ 49,95). Voor het eerste pakket krijg je 100 online lessen en het e-handboek van 264 pagina’s toegestuurd. Voor het tweede pakket betaal je € 29,95 en krijg je de 100 video’s op dvd. Voor het derde pakket krijg je de dvd, het e-book en toegang tot de online lessen. In verhouding met een muziekschool waar je gauw € 50,00 per maand betaald is de prijs/kwaliteit dik in orde.

Diepgang
De meest voorkomende akkoorden worden uitgelegd in de video’s en in het handboek. De barré akkoorden worden kort aangestipt, maar daar is een vervolgcursus voor. Je leert wel diverse liedjes spelen.

Bezoek website www.gitaarles.nl
What people say... 0 Leave your rating

Be the first to leave a rating.

Leave your rating

Summary
Review Date
Reviewed Item
Online Gitaarles Michel Penterman
Author Rating
51star1star1star1star1star