Koen Snoek

Koen Snoek
7.9 Overall
9.9 Users (1 vote)
€77,-Prijs
1Docenten
24Lessen
1-4Niveau
Pros

+ professionele lessen
+ jaarlijks kampvuurfeest
+ levenslange toegang
+ naslagwerk bij elke gitaarles
+ persoonlijk contact

Cons

- videokwaliteit

Koen Snoek helpt (her)starters en doe-het-zelvers met de juiste start gitaar te leren spelen.  Koen, Volendammer, is opgeleid door beide gitaristen van de 3JS. Met deze gitaarles zal hij beginners op een eenvoudige, motiverende en inspirerende manier helpen te ontwikkelen.

Inhoud

Het begin (de juiste stap), oefeningen, technieken zoals akkoorden, barré en powerakkooorden, blues en liedjes. Inclusief bijlagen en een speciale facebook community.

Bezoek website www.gitaarlesvankoen.nl

What people say... 1 Leave your rating
Gitaarles van Koen is een aanrader
Zelf ben ik nu bij les 20 van de gitaarlessen van Koen Snoek en het bevalt mij prima. Gitaar leren spelen lukt niet in een week, maar als je dagelijks oefent (meters maken, zoals Koen zegt) kom je stapje voor stapje dichterbij je doel. De lessen zijn duidelijk en mooi opgebouwd. Lessen bestaan uit video's en PDF-files, die je kan uitprinten (theorie en informatie). Ook is er een community waar je in kan als cursist. Daar ontmoet je je medecursisten en Koen natuurlijk! Hier wordt informatie uitgewisseld, elkaar gesteund en geholpen, gitaarmarkt en er is natuurlijk sociaal contact. Al met al een aanrader voor iedereen... gitaarlessen bij Koen !
December 18, 2016, 3:16 pm
Prijs10
Kwaliteit10
Diepgang en variatie9.5
Les duur (aantal lessen)10
0
1

Leave your rating

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Online Gitaarles Koen Snoek
Author Rating
51star1star1star1star1star