Gitaarles

StudiePlan Gitaar

StudiePlan Gitaar
6.5 Algemeen
Prijs
Kwaliteit
Diepgang en variatie
Les duur
Gebruikers (0 votes) 0
€160Prijs
1Docenten
40Lessen
1-4Niveau

PROS

+ inclusief (5) CD’s
+ professionele docenten

Het lesmateriaal is door professionele muziekdocenten is geschreven, wordt alles stap voor stap aan de hand van afbeeldingen uitgelegd. Zo kun je jezelf of anderen al snel begeleiden met akkoorden. Aan het eind van de cursus heb je een repertoire van maar liefst zestig stukken en lees je moeiteloos muziekstukken!

Voor wie
Iedereen kan gitaar leren spelen. Ook als je geen notenkennis of andere muzikale scholing hebt.

Eindresultaat
Aan het eind van je studie heb je een repertoire van meer dan 60 stukken en lees je moeiteloos muziekstukken. Je repertoire zal zich dan ook snel nog verder uitbreiden.

Dit leer je
Het studiepakket Gitaar combineert praktijk en theorie. Eerst eenvoudige, maar al snel ook ingewikkelder stukken. De theorie van notenkennis, notenwaarden, maatsoorten, toonladders en de opbouw van akkoorden wordt je spelenderwijs bijgebracht. Net als de verschillende soorten akkoordaanslagen, zoals strumming en flatpicking.

In het studiemateriaal wordt ook geïllustreerd. Zo zie je precies hoe je je handen moet zetten en welke snaren je moet raken.

Kortom: alle kennis die nodig is om succesvol en met plezier gitaar te spelen, vind je in dit studiepakket. Je kunt dus meteen beginnen, zonder notenkennis of andere muzikale scholing. Iedereen kan het!

Naast het losbladig uitgevoerde studiemateriaal ontvang je vijf cd’s met heel veel oefeningen en geluidsfragmenten. Fragmenten uit verschillende genres, bekende en minder bekende. En voor je het weet, speel je ze moeiteloos na. Aan het eind van dit studiepakket heb je al een repertoire van meer dan zestig stukken. En omdat je dan ook vlot muziek kunt lezen, breid je je repertoire heel snel nog verder uit. Want als je eenmaal de techniek onder de knie hebt en het notenschrift kunt lezen, staat niets je meer in de weg om te spelen wat je wilt.

Wat mensen zeggen... 0 Laat je beoordeling achter

Be the first to leave a rating.

Laat je beoordeling achter

Scroll to Top